Ημερομηνία Δημοσίευσης
Εκτύπωση

Το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Φαλλελιανών “Δημιουργία’’ 
θέλει να ευχαριστήσει θερμά όσους μας τίμησαν και μας εμπιστεύτηκαν

για την εκδήλωση με θέμα 
                    “Κισσαμίτικοι Μουσικοί Δρόμοι” 
που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013 στο Πέτρινο Θέατρο Νωπιγείων, όπου Κισσαμίτες και μη ανταποκρίθηκαν και έδωσαν το παρών σε μια εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό. 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε αρχικά τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κισσάμου και Σελίνου κκ Αμφιλόχιο και τη διοίκηση της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης για την παραχώρηση του Πέτρινου Θεάτρου Νωπηγείων, καθώς και τον πατέρα Αλέξανδρο Φαντάκη για την μεγάλη προσφορά τους. 
Ευχαριστούμε ακόμα την Περιφέρεια Κρήτης και ιδιαιτέρα τους συντοπίτες μας περιφερικούς συμβούλους Παναγιώτη Σημαντηράκη και Γεώργιο Κονταξάκη, καθώς και τον Τάσο Κουρουπάκη, αλλά και όλους τους περιφερικούς συμβούλους που παραβρέθηκαν, το Δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κισσάμου, καθώς και την πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Φαλλελιανών Αντωνία Φαντάκη για την πολύτιμη συμβολή τους. 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά και από καρδίας όλους τους μουσικούς καλλιτέχνες και τα χορευτικά συγκροτήματα, που καταθέσαν την καλλιτεχνική & συναισθηματική αξία αφιλοκερδώς
για να γίνει πραγματικότητα αυτή η ξεχωριστή βραδιά. 
Ευχαριστούμε τον πρόεδρο, Κουνελάκη Στέλιο, και όλο το διοικητικό συμβούλιο του ΕΠΟΦΕΚ, καθώς όλους τους Προέδρους εκπροσώπους των συλλόγων.
Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς για την οικονομική τους συνεισφορά και όλους αυτούς που προσέφεραν τα παραδοσιακά δώρα για την κλήρωση.
Ακόμα ευχαριστούμε την Ελληνική Αστυνομία, το Πυροσβεστικό σώμα, τους Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του παραρτήματος Χανίων.
Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλο τον κόσμο που με την ευγενική και φιλανθρωπική του ευαισθησία και την αθρόα παρουσία του στήριξε την εκδήλωση αυτή.
Κλείνοντας θα θέλαμε να ενημερώσουμε, ότι το ποσό που συγκεντρώθηκε έχει δοθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Όλα τα στοιχεία τις εκδήλωσης είναι στην Διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.
.

Ο Πρόεδρος                                           Ο Γραμματέας 

Χρήστος Τσοντάκης                   Εμμανουήλ Μαραγκουδάκης

Facebook Comments
Διαφημήσεις
Φαλλελιανά
Κισσαμίτικοι Μουσικοί δρόμοι