Ημερομηνία Δημοσίευσης
Εκτύπωση

                                   ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ  13-8-2014

                                                                                                                                                                               Μία αυγουστιάτικη μαγευτική βραδιά με παραδοσιακή μουσική, χορό και τραγούδι από καλλιτέχνες και χορευτικούς Συλλόγους της Κισάμου, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εκατοντάδες θεατές κατακλύζοντας προχθές το βράδυ τις πέτρινες κερκίδες του θεάτρου στα Νοπήγεια.


Την εκδήλωση διοργάνωσε με επιτυχία ο πολιτιστικός σύλλογος Φαλελλιανών του Δήμου Κισάμου “Η Δημιουργία”, ο οποίος δραστηριοποιείται συνεχώς με μια ροή τακτικών εκδηλώσεων στην περιοχή του -όπως η προχθεσινή μουσική παράσταση με τον τίτλο “Κισαμίτικοι Μουσικοί δρόμοι”- στην οποία αναδεικνύεται η καλλιτεχνική μουσική παράδοση της Κισάμου.
Την παράσταση σκηνοθέτησε και παρουσίασε ο κ. Βαγγέλης Ζαμπετουλάκης από τα Λυριδιανά Κισάμου, ενώ ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου “Η Δημιουργία”, κ. Χρήστος Τσοντάκης ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση καθώς επίσης και τον κόσμο που τους τίμησε με την παρουσία του.
Οπως σημείωσε στον χαιρετισμό του ο κ. Τσοντάκης, «το 2013 αποτέλεσε έτος ορόσημο για τους “Κισαμίτικους μουσικούς δρόμους” καθώς άνοιξαν πανιά για ένα ταξίδι που ελπίζουμε να κρατήσει για πολλά χρονιά και ίσως κάποια στιγμή να αποτελέσει θεσμό στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας. Η ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας ήταν άκρως συγκινητική δίνοντάς μας ταυτόχρονα κουράγιο και δύναμη για τη συνέχεια των προσπαθειών μας.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η μεταλαμπάδευση της κουλτούρας μας, της λαμπρής μας παράδοσης, αλλά και της “ιδέας” στις νεότερες γενιές, αυτές που θα σηκώσουν στις πλάτες τους την Κίσαμο. Μέσα απ’ τους μουσικούς δρόμους λοιπόν, καταφέρνουμε να ανταμώσουμε, μικροί και μεγάλοι, να μοιραστούμε ευχάριστες στιγμές και να αναδείξουμε και εμείς απ’ το δικό μας μετερίζι τη μουσική που ενώνει και “αγαλλιάζει τις καρδιές”». Read more: http://
www.haniotika-nea.gr/ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ακριβάΤεχνών-ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ-/# Ixzz3BIzZilRt 
Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial 
Ακολουθήστε μας:HaniotikaNea στο Twitter | haniotika.nea στο Facebook

Διαφημήσεις
Φαλλελιανά
Κισσαμίτικοι Μουσικοί δρόμοι